Suomen Hypnoosi- ja Psykovalmennus Keskus Oy on yleisesti hyväksytty siihen erittäin suppeaan terveysyritysten joukkoon, joka hypnoosin, psykologisen terapian ja myös NLP:n keinoin tuloksellisesti auttaa ihmisiä parantamaan elämänsä laatua, suorituskykyä ja auttaa henkilökohtaisten ongelmiensa parissa kamppailevia vapautumaan esteistä, maneereista ja rajoituksista.

Yleisimmin asiakkaamme ovat n. 300 kilometrin säteeltä toimipisteestämme Seinäjoelta. Lisäksi nettiyhteyden kautta etäistuntoina ulkomaita myöden. Olemme nöyrästi kiitollisia kaukaisimmillekin asiakkaillemme siitä luottamuksesta jota he osittavat tullessaan satojen kilometrien takaa useitakin kertoja käsittävään terapiatyöskentelyyn luoksemme. Jopa yli puolet nykyisin vastaanotoillemme tulevista asiakkaistamme tulee aiemmin luonamme jo käyneiden asiakkaiden suosittelemina. Olemme pitäneet sitä myös jonkinlaisena osoituksena siitä, että työmme on ollut tarpeellista ja tuloksellista. Tyytyväinen asiakas on paras palaute ja asiakkaan tyytyväisyys puolestaan luo työllemme merkityksen.

Asiakkaat muodostuvat kaiken ikäisistä, alle kouluikäisistä aina n. 90 vuotiaisiin. Miehiä ja naisia kutakuinkin saman verran. Asiakkaat edustavat kaikkia ammattiluokkia, eläkeläisiä, työttömiä, opiskelijoita jne. vuosien aikana ei siis ole syntynyt mitään erityistä ryhmää, joka palveluitamme käyttäisi. Ongelmat kun ovat samankaltaiset ihmisistä ja asemasta riippumatta.

Kari Tuomaala

Hypnologi, hypnoterapeutti, NLP-master

Urani hypnoosin parissa on alkanut 80-luvun alussa. Saamieni tietojen mukaan olen nykyään yksi ainoista, ellen jopa ainoa, täysammattimaisesti alalla toimivista hypnoterapeuteista koko Suomessa. Arvostan ammattiani ja koen olevani kutsumusammatissani sitä tehdessäni.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Kimmo Peltola

Psykoterapeutti, Master of science in solution focused therapy (UWE Bristol, UK),
Ratkaisukeskeinen couching/ psyykkinen valmennus, hypnoterapia, psykoterapia ja työnohjaus.( KELA korvaus lähetteellä yksilöpsykoterapiasta) Akupunktio ym. kiinalaisen lääketieteen hoidot, hieronta, fysikaaliset hoidot, osteopatia.

Olen toiminut terveydenhuollossa vuodesta 1990 lähtien. Ensin kuntohoitajana, sitten osteopaattina, nykyään myös psykoterapeuttina. Olen ikuinen opiskelija, sillä aina löytyy jotakin mielenkiintoista keho/mieli terapioista joista olisi hyvä tietää enemmän. Halusin psykoterapiassa perehtyä mahdollisimman pitkälle ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan , ja hakeuduinkin Englantiin Bristolin yliopiston maisteri ohjelmaan. Se on Euroopassa ainut yliopisto jossa ratkaisukeskeinen maisteri ohjelma on olemassa.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Ota yhteyttä

Voit tehdä varaukset suoraan Ajas-järjestelmämme kautta 24/7 alla olevasta napista ”sähköinen ajanvaraus” tai puhelimitse arkisin klo. 9.00 – 19.00

Sähköinen ajanvaraus

Ota yhteyttä

Voit tehdä varaukset suoraan Ajas-järjestelmämme kautta 24/7 alla olevasta napista ”sähköinen ajanvaraus” tai puhelimitse arkisin klo. 9.00 – 19.00

050 516 9540

info@sinfoniaoy.fi

Sähköinen ajanvaraus